SYIIR PADANG BULAN

SYIIR PADANG BULAN

Allohumma sholli wasallim ‘alaa
sayyidina wamaulanaa
Muhammadin..
══════════════════
… Allohumma sholli wasallim ‘alaa
sayyidina wamaulanaa
Muhammadin..
══════════════════
‘adada ma fi ‘ilmillaahi sholatan
daimatan bidawami mulkillaahii…
══════════════════
sholatan daimatan bidawami
mulkillaahii…
══════════════════
Lamun wong tuwo, lamun wong
tuwo kliru Impine…
══════════════════
Alamat bakal, alamat bakal getun
mburine…
══════════════════
… Lamun wong tuwo, lamun
wong tuwo kliru Impine…
══════════════════
Alamat bakal, alamat bakal getun
mburine…
══════════════════
Wong tuwo loro kundur ing
ngarso pengeran…
══════════════════
Anak putune rame-rame rebutan
warisan… 2x
══════════════════
Wong tuwo loro ing njero kubur
anyandhang susah…
══════════════════
Sebab mirsani putra putrine ora
ibadah…
══════════════════
Wong tuwo loro ing njero kubur
anyandhang susah…
══════════════════
Sebab mirsani putra putrine do
pecah belah…
══════════════════
Kang den arep-arep yoiku turune
rohmah…
══════════════════
Jebul kang teko, jebul kang teko
nambahi fitnah… 2x
══════════════════
Iki dino ojo lali lungo ngaji,
Takon marang kyai guru kang
pinuji…
══════════════════
Iki dino ojo lali lungo ngaji,
Takon marang kyai guru kang
pinuji…
══════════════════
Enggal siro ora gampang
kebujuk setan…
══════════════════
Insyaallah kito menang lan
kebejan… 2x
══════════════════
Padhang bulan padhange koyo
rino, rembulane sing awe-awe…
══════════════════
Padhang bulan padhange koyo
rino, rembulane sing awe-awe…
Ngelengake ojo turu sore…
══════════════════
kene tak critani kanggo sebo
mengko sore..

Tentang muhibbinrasulullahsaw

majelis dzikir
Pos ini dipublikasikan di Syair Shalawat. Tandai permalink.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s